BORG SVAKSTRØM-GRUPPEN | Nordialog | MobilData Fredrikstad | Telenorbutikken i Storbyen
CONTENT 1 - med venstremeny

Office 365

Sikker bruk av Office for din bedrift - Office365

Inkluderer nå de helt nye Office 2016-appene!

Vi ser at stadig flere kunder ønsker å realisere mulighetene i ny teknologi og skyløsninger. Office 365 byr på gevinster både på det personlige plan og for bedriften som helhet. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet. Ingen store investeringer, ingen servere, ingen nedetid. Velkommen til en mer produktiv jobbhverdag!

Det er lett å komme i gang med personlig produktivitet. Det krever ingen endringer i infrastruktur, og man er ikke avhengig av at alle i bedriften tar løsningene i bruk. Som enkeltperson får du en mer dynamisk hverdag: Du har tilgang til dokumentene uansett hvor du er, og kan delta i møter fra hjemmekontoret, hytta eller utlandet.

•Få tilgang til filer når som helst – med eller uten nettilgang
•Motta sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner hver måned
•Bruk nettversjonen av Office – med rikholdige funksjoner

 

Microsoft Office 365 gir din bedrift gode og velkjente verktøy for bedre samarbeid, kommunikasjon og produktivitet til en rimelig pris. Når dere er på farten gir Office 365 dere tilgang til e-post, kalender, regneark, tekstdokumenter, presentasjoner etc., hvor som helst, på stasjonære og bærbare PCer samt mobile enheter.

Hos oss får du alt samlet hos én leverandør. Sett opp ditt domene med tilhørende e-postadresser hos oss, og du får alt integrert med Office 365. Vi hjelper deg med oppsettet hvis det trengs: Vår kunnskapsrike norske support står til din disposisjon uten ekstra kostnad.-Enkel installasjon og bruk
-Kom i gang på et par minutter.
-Ingen opplæring kreves. Bruk de velkjente Office-programmene de ansatte liker å bruke
-Jobb fra hvor som helst
-Få tilgang fra hvor som helst på nesten alle typer enheter
-Arbeid med Office-filer tilkoblet eller frakoblet
-Sikkerhet i nettskyen
-Sikkerheten opprettholdes ved hjelp av innebygget antivirus- og antisøppelpost-teknologi.
-Du kan stole på en oppetid på 99,9