BORG SVAKSTRØM-GRUPPEN | Nordialog | MobilData Fredrikstad | Telenorbutikken i Storbyen
CONTENT 1 - med venstremeny

Videokonferanse

Borg Svakstrøm er totalleverandør av løsninger for videokonferanser. Inkl lys, lyd, og bilde ferdig montert. Videokonferanser er lønnsomt
Vi installerer utstyr for å kunne gjennomføre gode videokonferanser, og dermed spare både tid og penger, og miljøet i form av redusert reisevirksomhet. Teknologien innen videokonferanser har utviklet seg de siste årene og kvaliteten er i dag meget god. Vi bruker blant annet Cisco (tidligere Tandberg) som samarbeidspartner og leverandør, det er i seg selv en trygghets- og kvalitetsfaktor.

En kvalitet du må oppleve
Vår portefølje av høyoppløselige videokonferansesystemer sørger for en god brukeropplevelse med ”true-to-life” kvalitet, verdifull interaksjon og et godt samarbeid. Fra skjermbaserte systemer til produkter som transformerer og forbedrer ditt eksisterende videokommunikasjonsmiljø – hos oss vil du finne en løsning som oppfyller dine krav og dine behov.

Ulike løsninger til ulike behov
Vår serie med høydefinisjons videokonferansesystemer gir utmerket brukeropplevelse med virkelighetstro kvalitet for rik samhandling og gruppesamarbeid. Disse systemene er idéelle til gruppemøterom i alle størrelser, og fungerer med standardbasert video, telefon eller PC-video.
Grupper kan enkelt samarbeide med naturlige og direkte visninger av sine kolleger mens de deler multimedia med HD-klarhet. Løsningene er brukervennlige, men har likevel de mest avanserte funksjonene for kommunikasjon.

Gjennomtenkte helhetsløsninger
Ved bruk av slikt utstyr vil bedriften effektivisere og forbedre kvaliteten på kommunikasjon som ellers gjøres på telefon, e-post osv. Vi sørger for løsninger som gjør opplevelsen like god for alle deltagere, og at det viktige kroppsspråket blir synlig for mottakerne av en kommunikasjon. Det optimale i den forbindelse, er å bruke et V-bord. Vi bygger gjerne rommet fra grunnen av – og skaffer og monterer det rette utstyret, lyset og møblene. Monteringen er en vitenskap for at rommet skal fungere optimalt både når det gjelder lys, lyd og bilde.

Noe du lurer på? Spør en ekspert!