BORG SVAKSTRØM-GRUPPEN | Nordialog | MobilData Fredrikstad | Telenorbutikken i Storbyen
CONTENT 1 - med venstremeny

Nordialog Borg AS

I 1996 etablerte Nordialog seg som en leverandør av kommunikasjonsløsninger for bedriftsmarkedet. De inviterte Norges tyngste og største faghandlere som alle hadde lang erfaring og høy kompetanse. Llista er lagt høyt, fokusert på kvalitet, interne programmer og kompetanseutvikling. Sammen fremstår vi i dag som Norges største leverandør til bedriftsmarkedet.

Teknologier smelter sammen. Mange ønsker å kunne være oppdaterte og tilgjengelige 24⁄7. Skillet mellom tradisjonell arbeidstid, arbeidssted og fritid viskes gradvis ut. Det er en økende interesse for sikre mobile løsninger som er integrert og fullsynkronisert opp mot bedriftenes fellessystemer. Ikke nødvendigvis for at vi skal jobbe mer, men for å gi oss frihet til å jobbe mer effektivt når og hvor vi vil.

Vi er i dag 20 ansatte som har bred kompetanse innenfor Microsoft-plattformen og infrastrukturløsninger for kundene.
I samarbeid med Vitari Østfold kan vi gi kundene en komplett IT-løsning, hvor vi tilbyr stabil drift av kundenes forretningsløsninger.
Det siste året har vi bygget et nytt datasenter, også omtalt som ASP (Application Service Provider), der vi drifter kundens løsninger på en sikker måte. Vi har selvsagt også den tradisjonelle serviceteknikeren som kommer til kundens kontor og reparerer PC eller printere. Nordialog Borg har fokus på at kunden får mest mulig ut av IT-investeringene. Vi følger kundene gjennom strategisk og forretningsmessig
planlegging, med fokus på ”hvordan utnytte IT på best mulig måte”.

Sammen med Borg Svakstrøm Telecom & Sikkerhet leverer vi også nettverksløsninger og møteromsløsninger.

Teknologien, kunnskapen og løsningene finner du hos oss. Vi er trygge på at vi sammen med deg og din bedrift kan finne en løsning som du blir fornøyd med. Ta turen innom – eller kanskje vi snakkes på telefonen?