BORG SVAKSTRØM-GRUPPEN | Nordialog | MobilData Fredrikstad | Telenorbutikken i Storbyen
CONTENT 1 - med venstremeny

El-installasjon - næringsinstallasjon

Vi påtar oss alle typer sterkstrømsinstallasjoner for næringslivet. Det favner alt fra sikringsskap, varme, nødlys og belysning, periodisk kontroll og dokumentasjon av anlegg innen nybygg, ombygging og rehabiliteringer. Ved å ha tilgang til denne kompetansen, framstår Borg Svakstrøm samtidig som en totalleverandør på alle områder av en IT- og sikkerhetsleveranse og relaterte tjenester gjennom ett kontaktpunkt. Vår brede kompetanse gjør oss også til en naturlig rådgiver for bedrifter. Vi sørger for å dimensjonere strømtilførselen og anlegget etter behov og framtidig vekst, og at anlegget alltid er i tråd med det gjeldende lovverket. Skifter du til nytt brannsikkert sikringsskap fra Borg Svakstrøm med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern, reduserer du risikoen for varmgang.
Riktig belysning i et rom er en vitenskap, og må prosjekteres i forhold til bruken. Vi prosjekterer og monterer ideell belysning for de ulike miljøene i bedriften, samt utendørs belysning.

LED-belysning - blant annet ledesystemer med nødlys til rømningsveier -, samt komplette varmeinstallasjoner av alle typer varmekilder, ligger også naturlig innenfor vår kompetanse.

Vi sørger også for viktig nødstrømsløsninger for bedrifter og foretak, som sikrer at viktig informasjon ikke går tapt og at funksjoner kollapser om strømmen går.

Noe du lurer på? Spør en ekspert!

Item:1182 is not available.