BORG SVAKSTRØM-GRUPPEN | Nordialog | MobilData Fredrikstad | Telenorbutikken i Storbyen
CONTENT 1 - med venstremeny

Aktuelt fra Borg Svakstrøm

Neste mobilitetsbølge er over oss

"Alle" har fått jobb-e-post på mobilen eller nettbrettet, men fortsatt slurver altfor mange med sikkerheten. Les mer »

Butikken på Hafslund

Tom-Arild Fredriksen og Frank Jansen jobber i butikken på Hafslund i Sarpsborg. Her har vi mye samlet på ett sted: kompetanse, gode produkter, du kan få nyttige råd og veiledning.  Les mer »

Opentouch fra Alcatel-Lucent for små og mellomstore bedrifter

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre> Alcatel-Lucent OpenTouch™ Suite for Small and Medium Businesses er designet spesielt for å møte behovet til de små og mellomstore bedriftene. Se mer i denne videoen »

Løsninger for videokonferanse

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre> Løsninger for videokonferanse
- gir tidsbesparende møter
Les mer »

Sarpsborg kommune valgte Borg Svakstrøm/Nordialog

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre> Sarpsborg Kommune har hatt anbudskonkurranse på kjøp av mobiltelefoner og lesebrett med tilhørende utstyr. Les mer »

Totalleverandør for Din Bilservice

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre> Din Bilservice AS er et autorisert bilverksted som ligger på Borgenhaugen i Sarpsborg. Firmaet ble startet i 2004. Da startet også samarbeidet med Borg Svakstrøm. Les mer »

Solid fagkompetanse i teknisk avdeling

Vi i Borg Svakstrøm-gruppen jobber kontinuerlig for å heve vår kompetanse, for å leve opp til vårt slagord "Kompetanse nær deg". Les mer »

Øraveien Industripark

Borg Svakstrøm har fått leveransen på nytt radiosamband til Øraveien Industripark. Ny repeater og nye radioer er satt i drift og det er nå etablert ett driftsikkert og godt sambandssystem for brannstasjonen på Øra og de tilhørende medlemsbedriftene. Les mer »

OpenTouch Conversation fra Alcatel-Lucent - Best of INTEROP 2012

Det er en glede å kunne fortelle deg at vår OpenTouch Conversation er kåret til Best of Interop i klassen Collaboration under årets Interop i Las Vegas. Les mer »

Mobilen truer sikkerheten

Har din bedrift kontroll på mobilsikkerhet? Les mer »

Nordialog drift & support

Bruker dere mye tid og ressurser på administrasjon, drift og support av de ansattes mobiler? Nå kan dette helt eller delvis outsources til oss. Full oppetid, support, færre frustrasjoner og bedre flyt i hverdagen! Les mer »

Samordnet kommunikasjon

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre> Måten vi kommuniserer med hverandre er i en rivende utvikling. Telefoni, e-post, chat og videokonferanse er noe mange av oss er innom i det daglige.Vi leverer samordnet kommunikasjon gjennom skreddersydde integrerte løsninger bestående av fasttelefoni, mobil og desktop-løsninger. Les mer »

Borg Svakstrøm fått prestisjefylt kontrakt på AV - leveransen til INSPIRIA science center

Borg Svakstrøm og Nordialog Borg fra Sarpsborg har fått prestisjefylt kontrakt på levering og montering av alt Audiovisuelt utstyr i INSPIRIA science center!
Kontrakten er på rundt 3,5 mill kr!
Les mer »

Lansering av Nordialog Borg

Velkommen til åpning av Nordialog Borg, vi får besøk av noen leverandører og det vil være spennende nyheter og premier. Les mer »

Uvær i Østfold - sikre dine data med ASP-løsning hos Borg Svakstrøm

<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre> Etter det siste uværet som herjet i Østfold, har kunder som leier server-tjenester hos Borg Svakstrøm, vært uberørt så sant de hadde en internett linje som virket.
Les mer »

Kontroll med Datatrafikk i utlandet

Som kunde av Telenor har du nå muligheten til å bestille DataKontroll Utland som beskytter deg og dine ansatte mot høye regninger ved bruk av data på mobiltelefon og PC i utlandet. Tjenesten gjelder alle land. DataKontroll Utland er kostnadsfri. Du og dine ansatte betaler kun for SMS-ene som sendes i forbindelse med bestilling/endring av tjenesten. Les mer »