BORG SVAKSTRØM-GRUPPEN | Nordialog | MobilData Fredrikstad | Telenorbutikken i Storbyen
CONTENT 1 - med venstremeny

Om Borg Svakstrøm

Vi tilbyr komplette løsninger innen data, telefoni, sikkerhet, el-installasjon og lyd/bilde/møterom.

Fra de to gründerne Rolf Åge Norén og Morten Fredriksen etablerte selskapet i 1984, har Borg Svakstrøm utviklet seg til å bli et IKT-konsern med rundt 50 dyktige medarbeidere.
Samlet i Borg Svakstrøm-Gruppen tilbyr vi et komplett utvalg av produkter og tjenester innen data, telefoni, sikkerhet, el-installasjon og lyd/bilde/møterom. Vår bredde og styrke er unik i lokal målestokk.

Lang fartstid i bransjen har skaffet oss høy kompetanse, et stabilt godt arbeidsmiljø og en solid økonomi - som er viktige faktorer for å lykkes i en tøff konkurransehverdag.

Borg Svakstrøm-Gruppen er et holdingselskap som har totalt 6 selskaper. I gruppen sitter administrasjon med fellesfunksjoner for alle selskapene. Daglig ledelse, personal, marked og regnskap er funksjoner som håndteres fra holdingselsskapet.

Videre består gruppen av Borg Svakstrøm Telecom & Sikkerhet, BS ELinstallasjon og Nordialog  Borg. Dette er bedriftskanaler som jobber proaktivt. 

Nordialog Borg jobber mot bedriftsmarkedet, og profesjonelle privatbrukere.
Til sist har vi også Telekiosken i Storbyen som henvender seg mot det private marked, og er lokalisert på distriktets ledende kjøpesenter.

Årsaken til at vi har delt opp selskapene er flere. Men uavhengig av dette jobber vi som ett team med å finne best mulig løsning for våre kunder.

Våre selgere og teknikere er ofte på sambesøk på tvers av selskapene for på denne måten finne riktig løsning for kundene. Produktområdene smelter mer og mer sammen. Se på IP-telefoni. Er det et telefoniprodukt eller en dataløsning? Ikke godt å si, men vi har meget dyktige medarbeidere på begge områder, derfor er vår bredde og kunnskap utelukkende en styrke for vårt selskap. Hvis noe ikke fungerer, så er det også vårt ansvar å rydde opp. Vi kan ikke skylde på "den andre" leverandøren. Enkelt og greit for deg som kunde!

Vi lover deg vår fulle oppmerksomhet, og skal gjøre vårt beste for å innfri dine forventninger.